Vastenavend concert

In een vroeg stadium van de organisatie van de Ride Against Cancer heeft Sven Buuron voor ons navraag gedaan of er mogelijk was om de Ride Against Cancer te promoten tijdens het Vastenavend concert van de Sjefkes. Al heel snel kwamen er vanuit de Sjefkes positieve reacties onze kant op. De Sjefkes hadden een wielermedley gemaakt. Wij zouden tijdens deze medley op het podium komen fietsen waarna we kort geïnterviewd zouden worden.

 

Op 16 februari was het dan zover, het Vastenavend concert van de Sjefkes. Roland, Johan, Inge, Janneke en Bas waren hier namens de Ride Against Cancer aanwezig. De Sjefkes hadden voor ons een mooie plek geregeld tegenover de toiletten waar we onze armbandjes en vastenavend speldjes konden verkopen. Op het voor ons meest gunstige moment was het zover, Roland en Bas gingen het podium op om daar tijdens de wieler medley te fietsen. Heel mooi en knap in elkaar gezet door de Sjefkes. Na de medley werden Roland en Bas geïnterviewd. Hierbij hebben we mooi de kans gekregen om onze actie uit te leggen. Tot slot vertelde Roland de mensen hoe ze ons konden steunen.

 

Het was enorm hartverwarmend om te zien hoeveel mensen ons hebben gesteund door een armbandje  of speldjes te kopen of een donatie te doen. Het liep zo hard dat Janneke, Johan en Inge aan het einde van de pauze zelfs extra materialen zijn gaan halen. Na de pauze zijn met z’n allen bezig geweest om nog extra speldjes te maken. Na het Vastenavend concert waren deze ook al weer in een mum van tijd uitverkocht.

 

Al met al was dit voor ons een geweldige avond. De kans die de Sjefkes ons geboden hebben om onze actie te promoten was geweldig en niet te vergeten de steun van de aanwezige mensen was overweldigend.

 

Iedereen enorm bedankt!